De placeres y riesgos: manual para entender las drogas

Deixa un comentari

Aquest estiu l’Editorial Milenio ha editat el llibre ‘De placeres y riesgos: Manual para entender las drogas’. Es tracta d’un recopilatori d’articles sobre drogues coordinat pels amics David Pere Martínez Oró i Joan Pallarès. Des d’una clara perspectiva de reducció de riscos emmarca el consum desde dues grans vessants: per una banda, conceptualitza i introdueix la qüestió de les drogues, sempre sota els criteris de reducció de riscos; i per altra analitza les particularitats del consum, substància per substància.

Personalment ha estat un privilegi poder participar en la redacció de dos articles. En el primer bloc, i conjuntament amb en Carles Sedó desenvolupem un capítol relacionats amb la reducció de riscos en el marc escolar. I després, en el segon bloc, escric un article sobre la cocaïna.

Agrair especialment al David Pere que ens hagi donat la possibilitat de participar amb la certesa que serà un manual que es convertirà, per la seva qualitat i capactiat de reflexió, en un element de referència per entendre tot aquest univers de les drogues. I, ja de pas, tant de bo serveixi per introduir una mica de sensatesa.

Aquí teniu un extracte de les primeres pàgines.

De placeres i riesgos: manual para entender las drogas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam