El treball educatiu amb adolescents consumidors de cànnabis des de la sanció. Com ho fem?

Deixa un comentari

La Subdirecció General de Drogodependències de la Generalitat va organitzar el passat 20 de març una jornada al voltant dels programes edcuatius alternatius a les sancions administratives per consum de drogues adreçats a adolescents (menors d’edat).

Deixo la presentació de la sessió que hem fet que tenia com a finalitat plantejar una revisió del treball preventiu, educatiu i d’acompanyament que es fa amb les noies i nois sancionats. I que hem publicat al SobreDrogues.net.

Disposeu de més informació sobre el programa en aquest enllaç: www.sobredrogues.net/alternativa. Estem a l’espera de la publicació d’un article que desenvolupa la qüestió presentada en aquest guió.

Guia Recomanacions by Jordi Bernabeu Farrús

Font: Canal Drogues.

Accedeix a la font original clicant aquí.

Els protocols de prevenció sobre drogues-ASA són una alternativa a la sanció administrativa per a aquells menors d’edat que han estat denunciats per una infracció relacionada amb el consum o la tinença il·lícita de drogues, d’acord amb el que preveu l’article 25.1 de la Llei orgànica 1/1992, de 21 de febrer, sobre protecció de la seguretat ciutadana. Es tracta d’oferir una mesura educativa alternativa a la sanció (suspensió de la sanció administrativa sempre que els menors segueixin un programa educatiu que compleixin satisfactòriament), amb l’objectiu d’evitar o disminuir els riscos associats al consum de drogues. També es poden considerar una estratègia de detecció precoç per evitar o disminuir riscos associats al consum de drogues.

Material:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam