Treballant les pantalles amb famílies, profes i alumnes junts

Aquesta setmana ha anat de pantalles. I amb un format nou. A l’IES Celestí Bellera de Granollers hem realitzat una experiència molt xula: en horari lectiu hem fet uns tallers a l’aula juntament amb xavals de 2n d’ESO, els professionals de l’escola i les seves famílies.

De mòbils i internet, parlem-ne junts from SobrePantalles.net Prevenció, informació i reflexió sobre usos 2.0

Deixo la presentació feta aquests dies. Conjuntament preparada amb l’Elvira Durán (psicòloga de l’escola) i l’a Carol Ontiveros. Aquestes sessions estan emmarcades en una estratègia més àmplia de detecció i prevenció dels usos de les TIC en el marc de l’adolescència. En breu publicarem més informació i resultats de tot el procés. De moment, per a més informació podeu consultar l’article escrit al bloc de Social.cat: Sobre els usos adolescents de la xarxa. Flexions i reflexions a propòsit d’Amanda Todd.

Aquí trobareu les convocatòries:

Per altra banda, el divendres 18 també ens van demanar una xerrada a l’escola Mestres Montaña de Granollers. Una setmana plena del tema… Anava dirigida a pares i mares de 5è i 6è de primària, i la vam fer conjuntament amb els companys d’EDPAC (www.edpac.cat). Un altre to i un altre enfoc. Deixo la presentació:

Estem pantallats? A l’escola Mestres Montaña (Granollers) from SobrePantalles.net Prevenció, informació i reflexió sobre usos 2.0

Xulo i agraït de poder-ho haver fet amb l’IES Celestí Belelra, el estres Montaña i els companys d’EDPAC.


Publicado

en

por

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *