Falses promeses

Deixa un comentari

Carta al diari Ara. 2 de maig de 2012.

Juanjo Sáez. 29 d'abril de 2012

Fa uns dies va passar amb el copagament sanitari i ara ens passa amb l’IVA. El govern espanyol que durant la recent campanya va prometre una cosa gira la vista i aplica just el contrari. A més, la qüestió es relativitza dient que seran pocs els euros al mes que notarem a la nòmina, evidenciant la realitat paral•lela de la seva vida amb la dels ciutadans corrents.

La improvisació i la manca de previsió s’avantposen constantment al rigor tècnic, metodològic i per essència, polític. Fa temps que penso que caldria vincular, per imperatiu, les promeses i sentències polítiques -durant i fora de campanya- a les accions posteriors dutes a terme. I a més, penalitzar en funció del seu rigor i de la seva coherència. Al cap i a la fi, als ciutadants ja se’ns està aplicant aquesta lògica des de fa temps (és el que passa amb les multes o amb els punts que ens treuen del carnet de conduir, per exemple).

Seria, per tant, en funció de la seva fiabilitat i les seves bones pràctiques que s’haurien de guanyar la condició de polítics. Com definia gràficament Juanjo Sáez diumenge en aquest mateix diari: “Ens ho van prometre. I s’ho Van empAssar”.
Falses promeses – Ara (2 de maig de 2012)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Protected by WP Anti Spam